Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a fost rănită grav, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un cal

ambulanta

O femeie de 32 ani a fost rănită grav, luni dimineaţa, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un cal şi a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a precizat că femeia conducea un autoturism în afara oraşului Vlăhiţa, spre municipiul Miercurea Ciuc, şi a acroşat un cal, lăsat, se pare, nesupravegheat în zonă, iar apoi autoturismul a fost proiectat într-un copac. 

Pentru scoaterea şoferiţei din maşină a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, aceasta fiind transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc.

Citește și: Incendiu la o navă aflată în reparaţii la Galați

Referentul de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, Kis Edit, a precizat că femeia a fost adusă în stare critică, cu politraumatisme, a suferit un stop cardio-respirator, resuscitat la faţa locului, iar în prezent este supusă unei intervenţii chirugicale, starea sa fiind foarte gravă. 

Surse judiciare au precizat că femeia este angajată a IPJ Harghita, lucrează la un post de poliţie din zonă, dar în momentul producerii accidentului nu se afla în timpul serviciului şi conducea autoturismul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.