Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a fost rănită în timp ce escalada Piatra Bulbuci: un element de siguranță al frânghiei s-ar fi rupt

Piatra Bulbuci

O femeie a fost rănită, sâmbătă, în timp ce escalada Piatra Bulbuci, după ce i s-ar fi rupt un element de siguranţă al frânghiei şi s-ar fi lovit de peretele versantului situat în zona localităţii Feneş, în Munţii Apuseni.

Iniţial, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 42 de ani, a căzut de pe Piatra Bulbuci, în timp ce escalada versantul. Ulterior, IPJ a transmis că femeia s-ar fi lovit de peretele versantului, după ce i s-ar fi rupt un element de siguranţă al frânghiei, conform Agerpres.

"Persoana este conştientă. Va fi transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Victimei i s-ar fi rupt un element de siguranţă al frânghiei şi s-ar fi lovit de peretele versantului, iar din verificările efectuate, rezultă că nu este vorba despre o cădere de la înălţime", a precizat IPJ Alba.

Situată în bazinul Văii Ampoiului, Piatra Bulbuci este un bloc masiv de calcar cu aspect de cetate, înalt de 78 de metri. Este rezervaţie geologică şi geomorfologică, cu foarte multe trasee echipate pentru alpinism, potrivit Centrului de Informare şi Dezvoltare Turistică Zlatna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.