Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a fost reţinută şi pusă sub control judiciar pentru contrabandă cu ţigări

captură YouTube
tigari contrabanda

O femeie în vârstă de 50 de ani a fost reţinută, pentru 24 de ore, ulterior magistraţii dispunând măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, după ce poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Timiş au descoperit şi ridicat, în perioada 2-3 august, peste 100.000 de ţigarete şi alte produse accizabile dar netimbrate, punând în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară în judeţ.

Cercetările au fost efectuate într-un dosar penal pentru deţinerea de produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, contrabandă şi constituirea unui grup infracţional organizat, arată un comunicat al Biroului de presă al Poliţiei Timiş, remis, joi, AGERPRES.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 110.150 de ţigarete de diferite mărci, fără timbru fiscal, 1.354 de produse susceptibile a purta o marcă înregistrată (îmbrăcăminte, poşete, portmonede, parfumuri), 4.700 de euro şi 4.900 de lei.

Trei femei, cu vârste cuprinse între 31 de ani şi 50 de ani, au fost audiate de poliţiştii timişeni, iar în urma probatoriului administrat femeia de 50 de ani a fost reţinută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.