Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a lovit cu maşina un copil pe o trecere pentru pietoni, apoi a plecat de la locul accidentului. Femeia a fost găsită de poliţişti

Facebook
trecere pietoni suprainaltata

Un copil de opt ani care traversa o stradă din Alba Iulia pe trecerea pentru pietoni a fost lovit de un autoturism care se deplasa în spate şi al cărui şofer nu a oprit. Tatăl victimei a anunţat Poliţia cu privire la accident. Şoferul implicat, o femeie, a fost găsit şi este cercetat penal, potrivit news.ro.

Accidentul a avut loc pe strada Toporaşilor din municipiul Alba Iulia.
”Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au fost sesizaţi, de către un bărbat de 34 de ani, din localitatea Feneş, judeţul Alba, cu privire la faptul că fiica lui a fost victima unui eveniment rutier, iar conducătorul autoturismului ar fi plecat de la locul accidentului. În urma accidentului, minora a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital de către părinţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează, joi, Poliţia judeţeană Alba.
Poliţiştii care au făcut cercetări în acest caz au constatat că o femeie de 35 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a făcut o manevră de mers cu spatele şi a accidentat o fetiţă în vârstă de 8 ani, care traversa regulamentar strada.
Şoferiţa a fost identificată ulterior de poliţişti. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal care vizează comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.