Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a murit carbonizată în timp ce prepara rachiu la un cazan artificial

facebook.com
112 SMURD salvare

O femeie dintr-un sat din Alba a murit, miercuri, carbonizată, după ce hainele sale s-au aprins în timp ce prepara rachiu, în mijlocul curţii, la un cazan artificial, scrie Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, un apel la 112 solicita intervenţia salvatorilor pentru a acţiona în satul Feisa, comuna Jidvei, la o explozie, urmată de un incendiu, la un cazan de rachiu, soldate cu o victimă.

Citește și: Un medic şi Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iași, obligaţi să achite daune de 216.000 de euro familiei unui pacient

La faţa locului au fost trimise de la Garda de Intervenţie Blaj două autospeciale cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. 

La momentul ajungerii forţelor de intervenţie, a fost găsită victima, o femeie de aproximativ 65 de ani, carbonizată, fiind declarat decesul acesteia. Nu s-a confirmat explozia, cel mai probabil hainele victimei aprinzându-se din cauza focului deschis, au transmis reprezentanţii ISU Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.