Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie care voia să se sinucidă, salvată de un pompier

Clinica Hope
suicid sinucidere singuratate

Un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş, plutonier adjutant Adrian Bloj, a reuşit să salveze o femeie care voia să se sinucidă, după ce a fost alertat de doi copii, potrivit Agerpres.

"Aseară, în jurul orei 20,00, doi copii au venit la sediul Inspectoratului şi au anunţat că în timp ce se jucau pe unul dintre platourile învecinate ale Inspectoratului au văzut 'o tanti care stă pe calea ferată'. (...) Plutonierul adjutant Bloj Adrian s-a deplasat de îndată la locul indicat de copii, unde a găsit o femeie care stătea pe calea ferată. 'Bună ziua, stimată doamnă, vă putem ajuta cu ceva?'. Aceasta a răspuns că aşteaptă trenul. 'Ştiţi, trenul nu opreşte aici'. 'Ştiu că nu opreşte, dar...' '', a arătat marţi ISU Mureş.

Pompierul a reuşit să o convingă să se îndepărteze de calea ferată, îndrumând-o spre o zonă sigură.

''În timp ce Adrian ducea o luptă fragilă în liniştirea persoanei, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a solicitat forţele necesare în asemenea situaţii. Până la sosirea echipajului medical, acesta nu a scăpat-o din ochi şi a discutat pozitiv cu ea continuu", a precizat sursa citată.

Plutonierul adjutant Adrian Bloj este încadrat la ISU Mureş din anul 2006 şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor.

"Mulţumim colegului nostru Adrian pentru devotamentul faţă de pompierii mureşeni, acesta de fiecare dată dă dovadă de implicare, seriozitate şi tenacitate, atât în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu cât şi în afara acestuia", a transmis ISU Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.