Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 36 de ani şi două minore au furat 55.000 de lei dintr-o casă din Cluj

bani-lei-salariu

O femeie de 36 de ani şi două minore, de 14 şi 15 ani, sunt cercetate de poliţişti după ce ar fi furat 55.000 de lei dintr-o casă din localitatea Feleacu.

"La data de 28 februarie a.c., în urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate într-un dosar penal, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, alături de cei ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, au identificat o femeie de 36 de ani şi alte două tinere, de 14 şi 15 ani, din judeţul Cluj, bănuite de comiterea unui furt din locuinţă. Din investigaţiile efectuate a reieşit faptul că, la data de 27 februarie a.c., în intervalul orar 10.45-12.30, cele trei ar fi sustras suma de 55.000 de lei dintr-un imobil situat în comuna Feleacu", se arată într-un comunicat trimis, marţi, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, banii furaţi au fost recuperaţi în cea mai mare parte, în urma unei percheziţii domiciliare.

"La data de 28 februarie a.c., cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară în localitatea Viişoara. În cadrul activităţii a fost găsită şi recuperată suma de 53.356 de lei. Percheziţiile au beneficiat de suportul specialiştilor criminalişti din cadrul Serviciului Criminalistic", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.