Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 73 de ani a sunat la 112 pentru că nu mai putea de foame: ce au făcut ulterior polițiștii

O bătrână din Vaslui a sunat la 112 și a spus că abia a fost externată din spital și nu are nimic de mâncare în casă. Polițiștii din orașul vasluian Murgeni s-au mobilizat și au ajutat-o pe „Bunica Maria” cumpărându-i mai multe alimente, anunță, sâmbătă, IPJ Vaslui.

Citește și: Streinu Cercel, avertisment în plină criză de COVID-19: 'Mă aștept ca în următoarele 5-10 zile să avem o problemă'

„Astăzi, în Sâmbăta Mare, ultima zi din Postul Paștelui, polițiștii din orașul Murgeni au făcut cinste uniformei pe care o îmbracă, ajutând o bătrână de 73 de ani, din Epureni, județul Vaslui”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, informează Mediafax.

Sâmbătă, în jurul orei 12.00, bunica Maria a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților: „Sunt singură, nu am familie, sunt abia ieșită din spital și nu mai am ce mânca!”.

„Întrucât în această perioadă dificilă, cei în etate sunt și cei mai afectați, polițiștii au facut un gest de omenie, cumparându-i bătrânei diverse alimente, încercând astfel să îi facă acesteia sărbătorile mai frumoase. A strâns fiecare cât a putut, au mers la magazin și au cumpărat pentru bătrână alimente (orez, ulei, făina, fructe, legume, conserve, cozonaci, pâine, carne și ouă)”, anunță sursa menționată.

Ionuț, un tânăr agent de la ordine publică, a fost desemnat să-i ofere batrânei alimentele necesare, alături de urări de sănătate și fericire.

„Emoționată de gestul polițiștilor, bunica Maria le-a mulțumit acestora pentru bunăvoința lor și le-a transmis, la rândul ei, urări de sănătate, noroc și putere de muncă”, conchide sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.