Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 90 de ani a fost găsită moartă în casă urmare unui incendiu din municipiul Curtea de Argeş

incendiu buzau

Pompierii au intervenit, duminică dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din municipiul Curtea de Argeş, o femeie de 90 de ani, care locuia singură, fiind găsită moartă în interior, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incendiul se manifesta în două încăperi ale imobilului, la faţa locului intervenind două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

"În interior a fost găsită o femeie de aproximativ 90 de ani, fără funcţii vitale şi cu arsuri de gradele 3 şi 4. Echipajul SMURD a preluat victima, i-au fost efectuate manevrele de resuscitare împreună cu un echipaj SAJ, însă fără răspuns", precizează ISU Argeş.

Flăcările au distrus bunurile din cele două camere, pompierii acţionând timp de o oră şi jumătate pentru lichidarea incendiului.

Pompierii au identificat drept cauză probabilă a incendiului jarul căzut din sistemul de încălzire, care a avut contact cu un material textil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.