Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de afaceri a fost omorâtă şi dată la porci de mafia italiană

O femeie de afaceri a fost răpită, omorâtă şi dată de mâncare la porci după ce a fost în prealabil mărunţită de către mafia italiană, pentru că nu voia să renunţe la pământul ei. Femeia era dispărută din 2016 şi poliţia nu mai avea nicio în anchetă, potrivit Adevărul.

Maria Chindamo, un antreprenor agricol de 44 de ani din Laureana di Borrello dispărută fără urmă pe 6 mai 2016, a fost răpită, ucisă şi dată de mâncare la porci de către mafia italiană, după ce a fost mărunţită cu o maşină de treierat, scrie Corriere della Sera. Femeia a fost astfel pedepsită pentru că nu voia să renunţe la un teren de-al său în favoarea mafiei.

Dezvăluirea a fost făcută de un mafiot colaborator al justiţiei, Antonio Cossidente, fost membru al clanului Basilischi. Potrivit acestuia, femeia a fost răpită şi ucisă de Salvatore Ascone, de 54 de ani, care locuia în vecinătatea victimei.

Femeia a fost urcată cu forţa într-o dubă şi dusă la o fermă, unde a fost ucisă şi apoi mărunţită cu o maşină de treierat înainte de a fi aruncată la porci, care au fost înfometaţi anterior timp de câteva zile.

Citește și: Lovitură sub centură în coaliție: PNL transformă în element decorativ o funcție revendicată de USR PLUS în Guvern .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.