Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Bihor s-a îmbătat criță cu fostul și actualul concubin: după asta, a fost arestată pentru crimă!

stiripesurse.ro
alcool pahar bautura

O femeie a fost trimită în judecată de procurorii bihoreni, fiind acuzată că şi-a ucis fostul concubin, înjunghiindu-l pe bărbat atunci când ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu ea.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventivă, a unei femei de 41 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor, scrie News.ro.

Procurorii explică cum s-au petrecut faptele

“În fapt, în seara zilei de 20.03.2023 victima V.A. în vârstă de 53 de ani (fostul concubin al inculpatei) a consumat băuturi alcoolice împreună cu inculpata B.M.G. şi cu actualul ei concubin, la domiciliul inculpatei din oraş Aleşd, cartier Obor. Pe fondul consumului de alcool, victima V.A. şi-a manifestat dorinţa de a întreţine relaţii sexuale cu inculpata B.M.G., fosta concubină, care fiind iritată de atitudinea victimei, i-a aplicat acesteia, cu un cuţit de bucătărie, o lovitură, la nivelul hemitoracelui stâng anterior, regiune pectoral stângă, cu consecinţa lezării inimii şi a pericardului, ceea ce a condus la decesul victimei”, se arată în comunicat.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Bihor cu propunere de a se menţine măsura arestului preventiv dispus în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.