Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Bistrița-Năsăud a murit după ce a căzut într-o fântână, situată lângă un cimitir din localitatea Prundu Bârgăului

fantana

O femeie de 73 de ani a murit, duminică, după ce a căzut într-o fântână, situată lângă un cimitir din localitatea Prundu Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud, potrivit Mediafax.

Primii care au intervenit în acest caz au fost pompierii de la Garda de Intervenție din Prundu Bârgăului, iar apoi, în sprijinul lor, a fost trimis un echipaj de la Bistrița.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

„Garda de Intervenție Prundu Bârgăului a fost solicitată să intervină pentru căutarea unei persoane de sex feminin care ar fi căzut într-o fântână în localitatea Prundu Bârgăului, lângă cimitir. Fântâna este adâncă, aproximativ 20 de metri până la luciul apei, iar în sprijinul pompierilor de la GIS Prundu Bârgăului a fost direcționat un echipaj de pompieri de la Detașamentul Bistrița cu o autospecială cu accesorii specifice”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Potrivit acestuia, un pompier, echipat corespunzător și ancorat de colegi, a coborât în fântână și a extras victima, care a fost predată serviciului de medicină legală.

În acest caz, Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud a început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit femeia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.