Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din București, infectată cu COVID-19, nu a respectat izolarea și a călătorit în străinătate: Ea a fost prinsă în vama Nădlac, la revenirea în țară

O femeie din București, confirmată pozitiv de două și care trebuia să stea în izolare la o adresă din Capitală, a încercat să intre în România pe la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Ea făcuse o excursie în străinătate deși știa că este infectată.

O femeie din București, confirmată pozitiv de două ori la infecția cu virusul SARS CoV 2, a fost depistată în vama Nădlac II, chiar în ultima zi de izolare, conform news.ro.

Femeia încerca să intre în țară deși trebuia să se afle în izolare într-un imobil din București, conform Mediafax.

„O femeie în vârstă de 35 de ani, din București s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II pentru a intra în țară, însă, după efectuarea formalităților epidemiologice, reprezentantul DSP a constatat că aceasta figurează în evidențe ca fiind plasată în izolare la domiciliul declarat din București, în urma confirmării infectării cu virusul SARS CoV-2”, au anunțat autoritățile.

Femeia a fost testată de două ori într-un interval de 48 de ore. Fiecare test a confirmat prezența virusului și ulterior au fost trimise mesajele de confirmare ,,CoronaForms'’. Femeia nu a ținut cont de obligațiile legale pe care le avea pentru prevenirea răspândirii virusului și a efectuat, împreună cu un membru de familie, o călătorie în străinătate, chiar în ziua în care a fost confirmată pozitiv.

Reprezentantul DSP a informat Jandarmeria, iar jandarmii au întocmit pe numele femeii, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Actele de sesizare au fost înaintate organelor de Poliție în vederea continuării cercetărilor, au precizat jandarmii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.