Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Caracal a aflat că a murit la secția de votare: certificatul de deces emis greșit era în Alba

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri tur II prezidentiale 24 11 2019

O femeie din municipiul Caracal care a votat duminică la o secţie din localitate a aflat că în evidenţe figurează ca decedată în urma unei erori la întocmirea unui certificat de deces înregistrat într-o localitate din judeţul Alba, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, informează Agerpres.

Citește și: Alegeri prezidenţiale2019 - Nicio persoană de pe listele permanente nu a votat în trei secţii din judeţul Iași

Acesta a precizat că femeia din Caracal a mers duminică să voteze la secţia la care ştia că ar fi arondată şi ar trebui să fie pe listele permanente, însă, cum nu a fost găsită pe aceste liste, a votat pe lista suplimentară şi apoi s-a descoperit că în evidenţe ea figura ca decedată.

Încurcătura ar fi fost provocată de o greşeală la întocmirea unui certificat de deces emis de o primărie din judeţul Alba, care pentru a o remedia greşeala s-a adresat instanţei în vederea anulării certificatului de deces cu erori.

"Poliţiştii au întocmit dosar penal, conform procedurii. CNP femeii din Caracal figurează pe un certificat de deces emis de o primărie din judeţul Alba, iar respectiva primărie a înaintat şi acţiune în instanţă pentru a anula documentul", a spus Grigorescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.