Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din China, blocată în apartamentul unui potenţial iubit în urma restricțiilor anti-Covid

facebook.com
divort cuplu

Eşti la cină în casa unui potenţial iubit, nu foarte vorbăreţ, când autorităţile sanitare plasează în carantină cartierul până la noi ordine: aceasta a fost ghinionul de care a avut parte o chinezoaică care şi-a împărtăşit experienţa inedită pe reţelele de socializare, relatează AFP.

China se confruntă cu mai multe focare de coronavirus cu variantele Delta şi Omicron, care, deşi foarte limitate, sunt combătute de autorităţi cu măsuri drastice. Metropola Zhengzhou (centru) se află în "ochiul furtunii", după ce a raportat circa 100 de cazuri de COVID-19 începând de săptămâna trecută.

Unele zone ale oraşului au fost izolate miercuri, 5 ianuarie...chiar în momentul în care domnişoara Wang lua cina în casa unui tânăr, cu care mama sa îi aranjase o întâlnire, potrivit Agerpres.ro.

"Imediat după ce am ajuns în Zhengzhou, a apărut un focar de infecţie, iar complexul său de apartamente a fost plasat în lockdown. Nu puteam pleca din casa lui", a declarat ea marţi pentru publicaţia chineză The Paper.

Wang venise în oraş pentru săptămână cu scopul de a se întâlni cu mai mulţi potenţiali iubiţi.

"Pentru că îmbătrânesc, familia mea a vrut să-mi prezinte zece potenţiali parteneri. Al cincilea a vrut să-şi arate abilităţile de bucătar, aşa că m-a invitat la el acasă la cină".

Domnişoara Wang a postat pe internet filmuleţe care documentează această experienţă stânjenitoare de lockdown. În ele se poate vedea cum bărbatul găteşte pentru ea, face treburi casnice sau lucrează la calculator în timp ce Wang se odihneşte. Flacăra iubirii întârzie însă să apară, constată aceasta.

"În afară de faptul că este tăcut ca un trunchi de copac, nu este rău", a povestit ea pentru The Paper. "Chiar dacă mâncarea lui nu este foarte bună, este motivat să gătească şi asta cred că este bine", comentează ea, fără a dezvălui vârsta, numele complet sau identitatea bărbatului.

Pe reţeaua de socializare chineză Weibo, experienţa lui Wang a avut milioane de vizualizări, însă atenţia intensă a presei a determinat-o să elimine filmuleţele de pe internet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.