Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Galaţi este cercetată penal pentru facilitarea şederii ilegale a unui tunisian

alerta

O femeie de 48 ani din Galaţi este cercetată penal pentru facilitarea şederii ilegale pe teritoriul României a unui bărbat de 46 ani din Tunisia, se arată într-un comunicat transmis luni de Serviciul pentru Imigrări al judeţului Galaţi. Potrivit sursei citate, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări al judeţului Galaţi în cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă, prilej cu care au depistat, cu şedere ilegală, un bărbat de 46 ani, din Tunisia, fără documente, care locuia la o femeie din municipiul Galaţi, conform Agerpres.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele străinului o decizie de returnare sub escortă, bărbatul fiind luat în custodie publică până la îndepărtarea de pe teritoriul României. Totodată, la ieşirea din ţară, pe numele acestuia, va fi instituit consemn de nepermitere a intrării în România pe o perioadă de cinci ani.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat săvârşirea infracţiunii de facilitarea şederii ilegale pe teritoriul României a unui cetăţean străin de către găzduitor, o româncă de 48 ani, din municipiul Galaţi, în cauză fiind întocmit proces-verbal de sesizare a organelor de urmărire penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.