Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Greci a născut în ambulanţa SMURD, cu ajutorul paramedicilor

sursa FOTO: Inquam
ambulanta

O femeie din comuna tulceană Greci a născut în ambulanţa SMURD a staţiei din oraşul Măcin a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta o fetiţă, cu o greutate de 3,250 de kilograme, ajutată de trei paramedici, a anunţat marţi, pe facebook, Ministerul Afacerilor Interne.

Ambulanţa SMURD a fost singurul autovehicul dotat corespunzător disponibil pentru transportul mamei de la domiciliul acesteia din satul Greci la Spitalul orăşenesc Măcin, însă după preluarea gravidei, paramedicii SMURD - Nicolae Sevastian, Viorel Moise şi Viorel Sprînceană, şi-au dat seama că pacienta va naşte până să ajungă la unitatea spitalicească, aşa că au oprit autovehiculul şi au asistat-o pe femeie, informează Agerpres.

"A fost prima lor intervenţie de acest tip şi au fost asistaţi telefonic de colegele din ISU Delta. Cordonul ombilical al bebeluşului a fost tăiat de asistenta medicală Claudia Gâdiuţă, care a ajuns imediat după naşterea fetiţei", a precizat, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ISU Delta, Cristina Profir.

Potrivit sursei, mama şi fetiţa cu o greutate de 3,250 de kilograme au fost apoi transportate la Spitalul orăşenesc Măcin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.