Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Prahova a fost reținută de polițiști, după ce i-ar fi furat unei vârstnice 95.000 de lei

bugetul.ro
bani catuse

O femeie din Prahova a fost reţinută de poliţişti după ce, în urmă cu aproape un an, i-ar fi furat unei vârstnice din Alba Iulia suma de 95.000 de lei, intrând în apartamentul acesteia sub pretextul că vrea să îi ofere struguri drept pomană în memoria unei vecine, potrivit unui comunicat transmis, marţi, AGERPRES, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

În vârstă de 41 de ani, femeia, din Mizil, judeţul Prahova, a fost reţinută de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, aceasta fiind bănuită de săvârşirea unei infracţiuni de furt, faptă reclamată poliţiei în 20 martie 2019, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Traian Băsescu: Coronavirusul va intra în România. Trebuie să ne pregătim pentru ce-i mai rău. Eu aș opri azi, acum, zborurile din Italia

La data respectivă, prahoveanca ar fi sunat la uşa unei femei de 82 de ani, pretextând faptul că este nepoata unei vecine, din altă scară, care a decedat, şi doreşte să ofere pomană în memoria acesteia.

"I-a oferit vârstnicei struguri şi i-a spus că ar vrea să-i dea şi suma de 200 de lei, pentru a-i cumpăra soţului său pantofi, solicitând rest de la o bancnotă de 500 de lei. Vârstnica a luat suma de 300 de lei dintr-un dulap, iar locul din care a luat banii a fost observat de femeia din Prahova, care, pentru a-i distrage atenţia, i-a cerut să spele strugurii. În timpul în care victima a spălat strugurii, din dulapul în care îşi ţinea banii i-a fost furată suma de 95.000 de lei", se menţionează în comunicat.

Citeşte şi: Cel dintâi PAZNIC al insulei Belina a divulgat tot ce știa despre secretele locului - Ce detalii a oferit judecătorului în dosarul de corupție

Cunoscută cu antecedente penale pentru fapte similare, femeia din Mizil va fi prezentată, marţi, în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi pentru recuperarea prejudiciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.