Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Vrancea făcea contrabandă cu alcool: polițiștii au găsit la percheziții 100 de litri de băuturi spirtoase

www.digi24.ro
Alcool

Poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa unei femei din Tulnici bănuită de deţinere, în afara antrepozitului fiscal, de băuturi spirtoase şi evaziune fiscală, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"La data de 24 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au efectuat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul falsificării vinului şi al producerii şi deţinerii de alcool etilic în afara antrepozitului fiscal. La domiciliul unei femei din comuna Tulnici, poliţiştii au depistat peste 100 litri de băuturi spirtoase, produse alimentare şi nealimentare expuse spre vânzare, pentru care cea în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, din cercetări a rezultat faptul că, în cursul anului, femeia ar fi desfăşurat comerţ ilegal într-un spaţiu din locuinţa sa, unde ar fi vândut produse alimentare, nealimentare şi băuturi alcoolice produse în regim propriu, precum şi achiziţionate de la terţe persoane, fără respectarea normelor legale în vigoare.

Produsele alimentare şi nealimentare identificate, în valoare de aproximativ 12.000 lei, au fost indisponibilizate, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu suma de 5.000 lei.

Totodată, au fost ridicate mostre al căror conţinut urmează să fie analizat în laborator, pentru stabilirea proprietăţilor fizico-chimice.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.