Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie din Vrancea s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat băută la volan şi a provocat un accident rutier

facebook
justitie dosar penal

Poliţiştii vrânceni au întocmit dosar penal pentru o femeie de 44 de ani care s-a urcat la volan sub influenţa alcoolului, având o alcoolemie de 1,03 mg/L alcool pur în aerul expirat, şi a provocat un accident rutier, iar ulterior a părăsit locul accidentului, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Duminică seara, în jurul orei 22,00, poliţiştii Biroului Rutier Focşani au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe DN 23 A din comuna Milcovul, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi un utilaj agricol, rezultând avarierea acestora, iar conducătoarea autoturismului care ar fi provocat accidentul rutier a părăsit locul producerii acestuia, continuându-şi deplasarea către municipiul Focşani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că o femeie de 44 ani, în timp ce conducea un autoturism în comuna Milcovul, pe direcţia Focşani către Gologanu, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un disc agricol ce se afla staţionat în afara părţii carosabile, pe care l-ar fi proiectat în gardul unui imobil. În urma impactului au fost avariate două autoturisme şi gardul unui imobil. Femeia şi-a continuat deplasarea către municipiul Focşani, fiind oprită în trafic la o distanţă de circa 3 kilometri de locul producerii accidentului", precizează informarea IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 1,03 mg/L alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care femeia a fost condusă la Spitalul Militar de Urgenţă Focşani, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La momentul opririi în trafic, a fost solicitată intervenţia unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, femeii fiindu-i acordate îngrijiri medicale, însă aceasta a refuzat transportul la spital.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.