Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie este căutată de polițiști, după ce a lovit cu mașina o fetiță de 11 ani, apoi a plecat

112 politia politie

O femeie care a lovit cu mașina pe care o conducea o fetiță de 11 ani, în Mediaș, județul Sibiu, este căutată de polițiști, care au făcut publice imagini surprinse de camerele de supraveghere în care se vede accidentul, dar și faptul că femeia a oprit pentru scurt timp, apoi a plecat, scrie Mediafax.

Potrivit Poliției Sibiu, accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Mediaș, iar femeia care conducea mașina a oprit pentru scurt timp, după ce a accidentat fetița, apoi a plecat.

„În jurul orei 21.20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroșată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu – Mediaș, persoana aflată la volanul mașinii continuându-și deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului”, spun polițiștii sibieni.

Citește și: Vaslui: Percheziţii domiciliare la persoane bănuite de furturi

Copila accidentată era era însoțită de sora sa, în vârstă de 8 ani, iar fetele au plecat acasă după accident. Câteva minute mai târziu, părinții au anunțat ce li s-a întâmplat copilelor și au solicitat intervenția unui echipaj medical care a transportat fata la Spitalul Municipal Mediaș.

Medicii au considerat că nu este necesară internarea.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mediaș au făcut verificări și au vizualizat înregistrările camerelor de luat vederi existente în zonă, însă, până în prezent, autoturismul și persoana aflată la volan nu au putut fi identificate, astfel că solicită sprijinul cetățenilor care pot oferi detalii. Singurul lucru știut este ceea ce au spus fetele, respectiv că la volan se afla o femeie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.