Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie este cercetată după ce ar fi păcălit mai multe persoane de la care a încasat bani, reprezentând avans pentru cumpărarea unor imobile

dosare

O femeie este cercetată de poliţiştii constănţeni după ce ar fi păcălit mai multe persoane de la care a încasat sume de bani, reprezentând avans pentru cumpărarea unor imobile care erau supuse executării silite. Prejudiciul se ridică la 90.000 de euro, potrivit news.ro.

Poliţia Judeţeană Constanţa a transmis că poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Constanţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au făcut, miercuri, două percheziţii în municipiul Constanţa, într-un dosar penal deschis pentru înşelăciune.

"Din cercetări a reieşit că o femeie ar fi indus în eroare mai multe persoane, de la care ar fi încasat sume de bani, cu titlu de avans, în vederea cumpărării unor imobile, care erau supuse unor executări silite, prin intermediul unei agenţii imobiliare. Prejudiciul estimat este de aproximativ 90.000 de euro”, a transmis IPJ Constanţa.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri utile cauzei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.