Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie grav bolnavă s-a aruncat de la etajul nouă al Spitalului Județean Timișoara și a murit

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

O femeie în vârstă de 87 de ani, care suferea de mai multe afecțiuni grave, a murit, vineri seara, după ce s-a aruncat de la etajul nouă al Spitalului Județean Timișoara. Polițiștii timișeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, a declarat, vineri seara, corespondentului MEDIAFAX, că femeia în vârstă de 87 de ani era internată de joi pe Secția de Neurologie, fiind diagnosticată cu mai multe afecțiuni grave.

“Este vorba de o persoană de sex feminin, în vârstă de 87 de ani, care a fost internată cu o patologie complexă, gravă și multiplă, și care s-a aruncat de la etajul nouă al spitalului, pe care se află Secția de Neurologie. A deschis geamul salonului în care era internată și s-a aruncat în gol. A murit pe loc, imediat, în câteva secunde, colegii de la Unitatea de Primiri Urgențe au ajuns la ea, dar nu au mai putut face nimic”, a afirmat medicul Marius Craina.

În acest caz, Inspectoratul Județean de Poliție Timiș a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în care se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

“Femeia suferea de semipareză pe partea stângă. A deschis geamul salonului și s-a aruncat în gol de la etajul nouă. A căzut pe acoperișul de la etajul unu al spitalului. În trecut, a mai avut tentative de sinucidere”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.