Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie s-a urcat la volanul mașinii, deși nu avea permis, și a gonit: A sfârșit în capul unui pod

libertatea.ro
accident masina

O femeie dintr-o comună din Suceava, fără permis de conducere, a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a intrat într-un cap de pod. Ea a fost rănită și a fost nevoie să fie transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.

Sâmbătă, o femeie de 41 ani, din comuna Burla, a condus autoturismul un drum județean, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, aceasta fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, anunță IPJ Suceava.

Polițiștii au constat că femeia de 41 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, scrie mediafax.ro.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, acesteia fiindu-i recoltate și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.