Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie și-a ucis copiii, după ce a urmărit un film despre traficul de organe

O femeie din Nevada, SUA, Amanda Sharpe-Jefferson (foto), și-a ucis cele două fiice după ce a urmărit un film despre traficul de organe, relatează KTNV Las Vegas. Evenimentul tragic a fost anunțat miercuri, 11 noiembrie.

Tragedia a avut loc vineri, 6 noiembrie, în Las Vegas. Femeia și-a înecat cei doi copii. Trupurile lor au fost descoperite de tatăl lor când s-a întors acasă. El a sunat și la 911.

Când poliția a ajuns la locul crimei, femeia specula despre prețul organelor pentru copii pe care le putea vinde. În timpul interogatoriului, ea a declarat că nu are copii și că locuiește singură în casă. Ea a spus că a găsit copiii în sufrageria ei când s-a trezit în jurul orei 10. Femeia a negat faptul că a consumat droguri, dar experții au găsit urme de marijuana în apartament.

Citește și: Avocatul Radu Chiriță, analiză tranșantă și tristă despre alegeri: 'Școala vieţii poate l-o fi ridicat pe Steve Jobs, dar pe milioane i-o dus în puşcării'

Polițiștii au stabilit că, înainte de uciderea fiicelor sale, femeia a urmărit un film despre traficul de organe, după care i-a venit ideea să se ocupe de ele. Femeia a fost arestată și acuzată de două crime. O audiere preliminară în cazul ei va avea loc pe 24 noiembrie la 9:00, ora locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.