Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie şi câinele său au fost atacaţi de un câine agresiv în zona Gării din municipiul Vaslui

sursa foto: pixabay
caine agresiv

O femeie şi câinele său au fost atacaţi de un câine agresiv, vineri seară, în zona Gării din municipiul Vaslui, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ).

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de reprezentaţii instituţiei, un echipaj de jandarmerie a intervenit la faţa locului, iar jandarmii, ajutaţi de un cetăţean, au reuşit să prindă câinele pe peronul Gării Vaslui.

"Jandarmii au luat legătura cu femeia care a apelat numărul de urgenţă 112 şi a reclamat incidentul. Aceasta le-a spus jandarmilor că un câine de culoare neagră a atacat-o pe ea şi pe câinele său şi a creat panică în rândul celor aflaţi în apropiere. Din fericire, persoana atacată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă câinele, care a fost muşcat, a fost dus de urgenţă de către stăpân la veterinar. În scurt timp, jandarmii au identificat în apropiere, pe peronul gării CFR, un câine cu semnalmentele descrise anterior. În prezenţa forţelor de ordine, acesta nu s-a manifestat agresiv, fiind legat cu o lesă improvizată, cu ajutorul unei persoane aflate la faţa locului. Ulterior, câinele a fost transportat într-o cuşcă, fără să fie necesară tranchilizarea acestuia, la adăpostul anume destinat de pe strada Ceramicii din municipiul Vaslui, cu sprijinul reprezentanţilor autorităţilor locale cu atribuţii în domeniu", precizează sursa citată, potrivit Agerpres.ro.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea proprietarului câinelui agresiv, în vederea luării măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.