Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie susţine că a fost agresată de un poliţist în timpul unui control

politia romana

Conducerea Poliţiei Române a dispus efectuarea unor verificări interne după ce o femeie din Braşov, angajată a unei frizerii, a acuzat că a fost agresată de un ofiţer de poliţie, în timpul unui control, potrivit Agerpres.

"Referitor la imaginile apărute pe reţelele de socializare, în care o femeie din municipiul Braşov sesizează faptul că, în timpul unei acţiuni a Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov, a fost agresată de un ofiţer de poliţie din cadrul acestei structuri, şeful Poliţiei Române a dispus Direcţiei Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române demararea verificărilor interne şi dispunerea măsurilor legale", a comunicat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

Citește și: Patru persoane din Călărași sunt cercetate într-un dosar care vizează 246 de furturi comise în Germania

Femeia, care spune că lucrează ca recepţioneră la frizerie, a postat pe Facebook imagini surprinse de camerele de supraveghere în timpul controlului. Ea susţine că unul dintre poliţişti a avut un comportament necorespunzător şi agresiv. 

"Aşa cum puteţi vedea şi în filmările de pe camerele de supraveghere, în timp ce eu vorbeam la telefon cu administratorul, domnul comisar şef m-a apucat de mijloc şi m-a aruncat în uşa de la vestiar, după care a început sa răscolească prin dulapul de sub Recepţie. După ce m-a agresat prima oară, l-am întrebat ce are cu mine şi de ce mă agresează şi mi-a răspuns 'nu mai ţipa că te încătuşez şi nu mai ajungi acasă!' ", se arată în postare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.