Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiță a murit în accidentul de la Rupea; mama şi celălalt copil sunt în stare gravă

smurd

O fetiţă de aproximativ 7 ani a decedat în accidentul petrecut vineri dimineaţa, pe DN 13, la ieşirea din Rupea spre Sighişoara, ea fiind descoperită de pompierii braşoveni după ce au ridicat autoturismul răsturnat într-un pârâu, scrie Agerpres.

Iniţial, echipajele ISU sosite la faţa locului au descarcerat două persoane, o femeie şi copilul ei de aproximativ 2 ani, aceştia, găsiţi în stare gravă, fiind intubaţi, în sprijinul lor fiind solicitat un elicopter SMURD. 

Ulterior, după ce au ridicat maşina răsturnată într-un pârâu, pompierii au descoperit sub aceasta şi o fetiţă, de circa 7 ani, pentru care echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Citește și: Elicopterul SMURD, solicitat la Brașov - Un copil și mama acestuia au fost GRAV răniți într-un accident

Potrivit ISU Braşov, până la sosirea pompierilor, un echipaj al Jandarmeriei Braşov, care era în drum spre o altă misiune, i-a acordat ajutor celei de-a patra persoane aflată în autoturismul răsturnat în pârâu, un bărbat, menţinându-i capul la suprafaţa apei să nu se înece şi scoţându-l, ulterior, din maşină. 

Conform IPJ Braşov, în autoturismul implicat în accident, înmatriculat în Ungaria, se afla o familie cu doi copii. Din primele cercetări, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un parapet de pe marginea părţii carosabile din dreapta sensului său de mers, după care s-a răsturnat în şanţul din stânga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.