Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiță de 10 ani a murit, după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un TIR

facebook.com
accident Slatioara

O fetiță de 10 ani a murit, marți, după ce a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un TIR, în timp ce copila traversa DN 1B, în localitatea Loloiasca, pe trecerea de pietoni, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere, un TIR înmatriculat în Moldova, care circula din direcția Ploiești către Buzău a lovit, mortal, o fetiță de 10 ani, care traversa pe trecerea de pietoni.

“Șoferul este cetățean moldovean. A fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a ieșit negativ. Colegii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a se stabili cauzele exacte. Din primele cercetări, copilul, accidentat mortal, era pe trecerea de pietoni”, a declarat șeful Poliției Rutiere Prahova, Adrian Iacob.

Citește și: Calendarul anului şcolar 2019/2020 în Capitală va fi modificat, astfel încât şcolile să se închidă înainte de startul Campionatului European din 2020

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ambulanței Prahova, George Duță, a declarat că rănile suferite de copil au fost extrem de grave, copila fiind găsită moartă la sosirea echipajului cu medic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.