Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au deschis o anchetă după ce o fetiță de un an a fost încuiată de părinți în mașină, în Mamaia

facebook.com
politia

Imagini cu o fetiță de un an, încuiată într-o mașină parcată la soare, în stațiunea Mamaia, au fost postate pe facebook, internauții comentând că micuța este închisă de cel puțin 30 de minute și părinții ar fi plecat la plajă. Poliția Constanța a deschis, luni, o anchetă în acest caz, scrie Mediafax.

În filmarea postată pe facebook apare un autoturism cu numere de Suceava, iar pe bancheta din spate, așezată într-un scaun pentru copii și asigurată cu o centură, se vede o fetiță, de aproximativ un an, care nu pare agitată sau că ar suferi de ceva.

Cei care au filmat incidentul comentează că micuța ar fi fost închisă și abandonată în mașină mai bine de 30 de minute, timp în care părinții ar fi fost plecați pe plajă.

Oamenii se arată revoltați de faptul că micuța a fost lăsată singură, încuiată în mașină, iar unii chiar au sugerat să spargă geamul autoturismului și să anunțe poliția.

Citește și: Mai multe anchete au fost declanșate, la Suceava, după ce o mamă și bebelușul ei abia născut au murit la Spitalul din Rădăuți

În cele din urmă, nimeni nu a sunat la Poliție, însă în urma apariției imaginilor pe facebook, oamenii legii s-au autosesizat și îi caută pe părinții fetiței.

„Nici la Poliția Mamaia și nici prin Serviciul 112 nu a fost făcută nicio sesizare în acest caz. Noi ne-am autosesizat după ce a fost văzut filmulețul postat pe rețeaua de socializare. În prezent se efectuează cercetări pentru a fi identificați părinții copilului, urmând ca acești să fie audiați în vederea lămuririi tuturor aspectelor. La acest moment nu ne putem pronunța mai mult asupra acestui caz”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Vasile.

De asemenea, și Direcția pentru Protecția Copilului Constanța s-a autosesizat, reprezentanții instituției urmând să ia legătura cu cei din Suceava, deoarece autoturismul în care era încuiată fetița era înmatriculat în Suceava.

„Urmează ca în cursul zilei de mâine (marți - n.r.), cu datele de până acum, să sesizăm DGASPC Suceava, pentru că acolo este înregistrat autoturismul care apare în imagini. Noi nu putem face mai mult de atât, colegii noștri de la Suceava fiind în măsură să deschidă o anchetă socială în acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanța, Oana Manoilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.