Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiţă de 12 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut pe scări la şcoală. A fost solicitat elicopterul SMURD

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

O fetiţă de 12 ani din Sângeorz-Băi este în stare gravă după ce s-a accidentat la şcoală, incidentul având loc miercuri după-amiază, potrivit datelor transmise de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar.

"Echipajele medicale SAJ ajunse la locul solicitării au găsit fetiţa de 12 ani inconştientă, cu un traumatism cranian grav şi în episoade de convulsii repetate", a informat reprezentantul Ambulanţei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vasile Dîncu: ‘AUR nu are o asemenea forță să scoată atâția oameni în stradă. PSD nu va câștiga din aceste mișcări’

Fetiţa a fost stabilizată şi s-a cerut intervenţia elicopterului SMURD, care a preluat victima pentru a fi transportată la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Din primele informaţii, fetiţa ar fi căzut pe scări.

Incidentul s-ar fi produs în urma unui conflict cu un elev mai mare, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

"Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în pauza dintre cursuri, un minor de 14 ani domiciliat în Sângeorz-Băi, în urma unui conflict verbal, ar fi agresat fizic o minoră în vârstă de 11 ani din Ciceu Mihăieşti. În urma agresiunii, victima ar fi căzut pe coridorul şcolii, rămânând inconştientă", a precizat IPJ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.