Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiţă de 6 ani din Maramureş este căutată cu ajutorul câinilor de urmă: Micuţa a dispărut vineri după-amiază de acasă

caine

O fetiță de 6 ani din localitatea Repedea, județul Maramureș, este căutată, vineri, după ce a dispărut de la domiciliu în jurul orei 14, la operațiune participând și un câine de urmă din cadrul IPJ, potrivit mediafax.

Citește și: Rareș Bogdan dă lovitura! Ce a declarat la Summitul de la Sibiu, alaturi de Angela Merkel

Reprezentanții IPJ Maramureș au declarat, vineri, că persoanele care pot oferi informații despre fetiță sunt rugate să sune la 112.

Citește și: Ironie la adresa lui Klaus Iohannis! ‘Atâta cheltuială și tot să nu te bage nimeni în seamă’

„Polițiștii, sprijiniți de jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și voluntari caută o fetiță de 6 ani dispărută, vineri, în jurul orei 14 de la domiciliul din localitatea Repedea. La activitățile de căutare participă și un câine de urmă din cadrul IPJ Maramureș. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112”, au spus sursele citate.

Citește și: Moise Guran prevestește viitorul pentru PSD:’Nu cred că PSD mai poate strânge mai mult de 1,5-1,7 milioane de voturi’

Potrivit reprezentanților IPJ Maramureș, ultima dată ar fi fost văzută în timp ce se juca cu o altă fetiță, în curtea unui vecin, iar aceasta le-a indicat polițiștilor că s-ar fi îndreptat spre un râu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.