Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O filială ALDE a decis: Nu va merge pe liste comune cu PSD la alegerile parlamentare

alde.ro
alde

ALDE va candida de sine stătător la alegerile parlamentare pentru a personaliza partidul, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, copreşedintele filialei, Ion Asaftei. "Vom candida singuri şi vom merge pe ideea personalizării partidului, de individualizare. ALDE este o entitate de sine stătătoare, cu program propriu. Sigur, noi colaborăm cu PSD, dar nu vom merge pe liste comune", a declarat Ion Asaftei.

Liderul ALDE Neamţ a adăugat că, deocamdată, nu s-a discutat la nivel judeţean despre componenţa listei pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Acesta a mai afirmat că, deşi la alegerile locale ALDE Neamţ a obţinut puţin peste 5%, la alegerile parlamentare speră să obţină în judeţ 12%. În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, copreşedintele ALDE a acuzat guvernul de incompetenţă şi a cerut demisia membrilor săi.

"Aşa-zişii specialişti au împins economia la stagnare. Cifrele acestui Executiv sunt catastrofale. Absorbţia este zero în materie de fonduri europene şi nu sunt perspective ca până la sfârşitul anului să se întâmple ceva serios în acest domeniu. După 9 luni, se afirmă că există riscul depăşirii deficitului bugetar la peste 3%. Cu aceste afirmaţii, îţi recunoşti incompetenţa şi limitele", a conchis Ion Asaftei, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.