Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O furtună a făcut cinci morţi în Turcia

Reuters
furtuna canada

Furtuna care a lovit luni şi marţi regiunea Marmara din nord-vestul Turciei a făcut cinci morţi şi 63 de răniţi, a anunţat marţi seară ministrul turc al sănătăţii, Fahrettin Koca, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Vântul care a atins luni o viteză de până la 130 kilometri pe oră a smuls copaci, a zburat acoperişuri şi a provocat prăbuşirea unor minarete şi turnuri cu ceas în mai multe oraşe ale regiunii Marmara, printre care Istanbul.

În pofida scăderii în intensitate, vântul puternic a continuat să sufle marţi peste regiune, provocând perturbări în traficul aerian şi închiderea şcolilor pentru ziua respectivă în mai multe localităţi.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

 



În total, "cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 63 au fost rănite în dezastrul provocat de furtuna Libeccio în regiunea Marmara", a declarat pe Twitter ministrul turc al Sănătăţii, Fahrettin Koca.

 



Imaginile difuzate pe reţelele sociale şi de media turceşti au arătat un acoperiş şi o verandă zburate de vânt, precum şi camioane de mare tonaj răsturnate într-o parte pe o autostradă rapidă din apropiere de Istanbul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.