Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O furtună puternică a provocat pagube materiale și decesul unei persoane în Franța

www.antena3.ro
copac căzut, furtună

O furtună puternică, care a străbătut în ultimele ore teritoriul Franţei de la ţărmul Atlanticului până în est, a provocat moartea unei persoane în departamentul Correze (centru) şi numeroase pagube materiale, relatează joi EFE, informează Agerpres.

Victima este un bărbat de 64 de ani din regiunea Nantes, care a murit strivit de prăbuşirea unui copac în timp ce circula cu bicicleta pe malul unui lac din localitatea Objat, potrivit surselor Jandarmeriei, citate de ziarul local La Montagne.

Cele mai mari pagube materiale s-au înregistrat în departamentul Dordogne, cu capitala la Périgueux, provocate de vânturile puternice de peste 100 de kilometri care au smuls miercuri noapte acoperişurile şi au doborât copaci şi stâlpi de tensiune.

Vezi și: Donald Tump a solicitat statelor membre ale OPEC scăderea preţului la petrol

Miercuri noapte, 200.000 de case au rămas fără curent electric, iar joi dimineaţă problema nu fusese încă rezolvată pentru 140.000 de clienţi, a informat un responsabil al Enedis, citat de postul 'BFMTV'.

Compania feroviară SNCF a avertizat joi pe pagina sa de internet că s-au produs "numeroase perturbări" în circulaţia trenurilor în regiunea Nouvelle-Aquitaine.

Au fost întrerupte liniile spre direcţiile Bordeaux - Périgueux şi Bordeaux-Bergerac, precum şi în Ţara Bascilor, între Bayonne şi St-Jean-Pied-de-Port, la graniţa cu Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.