Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O gafă a preşedintelui Ucrainei stârneşte un val de reacţii comice în Rusia - FOTO

putin porosenko

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroshenko, a declanşat un adevărat "război" cu internauţii ruşi după ce a publicat pe Twitter o fotografie falsificată cu coperta revistei The Economist. Imaginea lui Putin de pe copertă fusese înlocuită cu poza lui Poroshenko, alături de liderii  lumii.

Imaginea falsificată era un cadou de la colaboratorii lui Poroshenko. "Unele cadouri nu le consider un compliment, ci o responsabilitate personală", a scris Poroshenko alături de imagina pe care, ulterior, a şters-o.

Nu este clar dacă a fost o glumă sau liderul ucrainean a crezut că imaginea este reală. Cert este că gestul acestuia a stârnit numeroase reacţii printre utilizatorii reţelelor de socializare din Rusia, care l-au "introdus" pe Poroshenko în diverse alte ipostaze celebre. Şi unii parlamentari din Rusia au intrat în joc, unul dintre aceştia afirmând că Poroshenko a plecat în ţinutul Narnia.

În urma valului de glume, Poroshenko a şters tweet-ul, iar câteva ore mai târziu cabinetul său a emis un comunicat în care se afirma că imaginea a fost o glumă care ar trebui văzută în contextul în care Ucraina încearcă să-şi găsească locul în lume. Comunicatul critica media din Rusia pentru că a abodat gestul fără simţul umorului, ca o ameninţare la statutul geopolitic al Rusiei.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.