Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO O gardă scoţiană de la priveghiul lui Elizabeth a II-a la Westminster Hall leşină la schimbarea gărzii

news.ro
funeralii, garda, lesin

Unul dintre militarii de la priveghiul defunctei regine Elizabeth a II-a la Westminster Hall, din cadrul Companiei Regale a Arcaşilor, un corp pe gardă scoţian, a leşinat în noaptea de miercuri spre joi, la schimbarea gărzii, care are loc din 40 în 40 de minute, potrivit news.ro.

”El primeşte îngrijiri medicale, iar omagiile publice au fost întrerupte temporar”, potrivit redactorului-şef al Royal central, un site specializat în monarhia britanică, Charlie Proctor.

Incidentul a fost filmat în direct de presa britanică. Însă BBC nu a difuzat imaginile cu arcaşul care s-a prăbuşit şi a difuzat în schimb imagini cu Big Benul iluminat noaptea.

Un incident de acest fel nu este rar.

În timpul ceremoniei militare Trooping the Colour, cu ocazia aniversării suveranei la Horse-Guards Parade, mulţi militari leşină din cauza lipsei de mişcare sau din cauza căldurii.

La 17 august, o gardă elveţiană papală a leşinat în faţa Papei, în timpul audienţei generale. Militarul a primit îngrijiri de la persoane aflate în jurul său, care l-au ajutat să se ridice. În acest incident de aproximativ 20 de secunde, Papa Francisc, aşezat pe un fotoliu alb, l-a privit îngrijorat pe tânărul militar revenindu-şi.

La Westminster, peste 700.000 de persoane urmează să-şi aducă ultimul omagiu reginei până la funeralii, luni, 19 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.