Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O idee de afaceri bizară: scapă cuplurile care divorțează de amintiri

abplive.com

O afacere inedită din provincia chineză Shandong a atras atenția pentru că oferă cuplurilor care divorțează posibilitatea de a-și distruge fotografiile de nuntă într-un mod ieftin și eficient, informează odditycentral.com.

Distrugerea fotografiilor de nuntă după o căsnicie eșuată nu este atât de ușoară pe cât pare în China, o țară în care se obișnuiește să se imortalizeze fotografiile de nuntă pe pânze acrilice rezistente, care se întâmplă să fie și foarte rezistente la flăcări. Acest lucru lasă cuplurile care divorțează cu puține opțiuni, cum ar fi pur și simplu aruncarea fotografiilor de nuntă la gunoi, ceea ce mulți sunt reticenți să facă de teamă că ar putea fi recunoscute de cineva. Aici intervine un nou proiect de afaceri din provincia Shandong. Fondată de un tânăr cu numele de familie Liu, noua companie este specializată în distrugerea fotografiilor de nuntă, ajutându-i pe clienți să lase trecutul în urmă, protejându-și în același timp intimitatea.

"Am început această afacere având ca simplă motivație intimitatea", a declarat Liu pentru Bailu Video. "Fotografiile de nuntă intră în categoria obiectelor de intimitate personală și cred că există o cerere puternică pentru serviciul meu. Am primit comenzi din fiecare provincie și municipalitate din China, cu excepția Tibetului."

Ce presupune procesul de distrugere

Compania lui Liu oferă mai multe opțiuni de preț - de la câteva zeci de yuani la peste 100 de yuani (14 dolari) - în funcție de mărimea fotografiilor de nuntă care trebuie distruse, iar după ce s-a ajuns la un acord, clientul trimite fotografiile la baza de operațiuni din Langfang, provincia Shandong. Aici, personalul acoperă mai întâi fotografiile cu vopsea spray pentru a se asigura că protagoniștii nu pot fi văzuți, apoi le introduce într-o mașină puternică de tocat. Întregul proces este filmat, iar imaginile sunt trimise clientului ca dovadă.

Afacerea lui Liu ar putea fi singura de acest gen din China, dar succesul său l-a surprins chiar și pe proprietarul său. În condițiile în care alte afaceri sunt reticente să încerce măcar să ardă fotografiile persoanelor în viață din superstiție, afacerea sa simplă de distrugere a fotografiilor de nuntă este una dintre puținele soluții disponibile pentru cei care divorțează.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.