Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O lovitură masivă! Serghei Șoigu dă detalii de ultimă oră despre atacul Rusiei, din timpul nopții

cdnvideo.ru
Serghei Șoigu

Ministerul rus al Apărării a declarat vineri că a efectuat o "lovitură masivă" asupra infrastructurii energetice şi militaro-industriale a Ucrainei la 29 decembrie folosind arme de înaltă precizie, a relatat agenţia Interfax, preluată de Reuters. Potrivit ministerului, loviturile aeriene au perturbat producţia şi repararea echipamentului militar, precum şi deplasarea trupelor de rezervă. Potrivit armatei ucrainene citată de Reuters, Rusia a lansat 16 drone "kamikaze" în Ucraina în timpul nopţii de joi spre vineri, la o zi după ce Moscova a tras zeci de rachete în cel mai recent atac al său împotriva infrastructurii critice din Ucraina.

Forţele aeriene ucrainene au transmis că toate cele 16 drone, lansate - potrivit relatărilor lor - din sud-est şi nord - au fost distruse de apărarea antiaeriană a Kievului. Printre altele, Kremlinul s-a declarat vineri extrem de îngrijorat de doborârea unei rachete antiaeriene ucrainene care a zburat joi în spaţiul aerian al Belarusului, adaugă Reuters. Ministerul Apărării de la Minsk a anunţat joi că apărarea aeriană belarusă a doborât o rachetă sol-aer ucraineană S-300 lângă satul Harbacea din regiunea Brest, la aproximativ 15 km de graniţa Belarus-Ucraina.

Incidentul a avut loc în timp ce Rusia trăgea zeci de rachete spre oraşele din Ucraina, într-unul dintre cele mai mari valuri de lovituri ale conflictului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.