Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mamă care și-a exploatat sexual fiica, trimisă de instanță să facă 'penitență' la o parohie din Câmpina

www.wikipedia.org
biserica ortodoxa

O femeie din Prahova care și-a determinat fiica să se prostitueze a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare. Femeia trebuie să muncească fie la o primărie, fie la o parohie, timp de 120 de zile, potrivit Mediafax.

Magistrații Judecătoriei Câmpina au condamnat-o pe femeie la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru proxenetism cu suspendare. Judecătorii au stabilit și că pe parcursul termenului de supraveghere, femeia trebuie să lucreze în folosul comunităţii fie la Primăria Câmpina, fie la Parohia „Naşterea Maicii Domnului” Câmpina, timp de 120 de zile.

În același dosar, o altă femeie a fost condamnată tot la doi ani de închisoare cu suspendare, tot pentru proxenetism, fiind vorba de cea care a pus la dispoziție apartamentul în care se practica prostituția.

Decizia are drept de apel în 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

Dan Barna și-a ales favoritul în turul II: 'Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel'

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, mama a fost data pe mâna oamenilor legii de iubitul tinerei. Acesta a reclamat că iubita sa a fost determinată în mod constant, de către mamă, să practice prostituția.

Bărbatul a realizat că aceste lucruri se întâmplau când era plecat din țară, fiind angajat ca șofer. Mai mult, iubita lui, în 2014, și-a făcut bagajele și s-a mutat la mama sa.

„Începând cu anul 2015 şi până în noiembrie 2017, N.E a determinat-o în mod constant şi i-a înlesnit fiicei sale N.F.R. să presteze servicii sexuale remunerate cu diferite persoane de sex masculin, N.E fiind şi cea care-i identifica şi intermedia legătura cu aceştia, negocia prețul fiecărui act sexual și percepea un comision pentru fiecare serviciu prestat de fiica sa, serviciu care se consuma în apartamentul inculpatei T.E., aceasta din urmă încasând diferite sume de bani pentru spațiu locativ pus la dispoziție”, se arată în decizia instanței.

Pentru fiecare act sexual se încasau sume cuprinse între 50 și 100 de lei. Femeia care închiria apartamentul cerea între 10 și 15 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.