Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O MARE actriță se BUCURĂ că Andreea Marin a divorțat

www.romaniatv.net
Andreea Marin Tuncay Ozturk

Andreea Marin a provocat știrea anului în showbiz după ce a anunțat că divorțează la aproape trei ani de la căsătorie. Deși majoritatea oamenilor i-au compătimit pe cei doi, o mare actriță a României a salutat decizia Andreei Marin. Rodica Popescu Bitănescu a anunțat că se bucură pentru vedeta TV și consideră că acesta este un pas asumat și responsabil pe care vedeta l-a făcut.

Întrebată ce crede despre anunțul atât de surpirinzător al divorțului Andreei Marin de Tuncay Ozturk, act.rița a mărturisit că ea este de părere că Andreei îi va fi mai bine așa.

Citește și: Andreea Marin dă CĂRȚILE PE FAȚĂ despre divorț: 'Mă doare şi îmi este greu...'

”Mă bucur, bravo ei. Înseamnă că așa trebuie, pentru că Andrea e un om foarte puternic, o femeie frumoasă, deșteaptă. Înseamnă că așa trebuie și așa o să-i meargă ei bine”, a spus actriţa Rodica Popescu Bitănescu, conform Bucurestiul.ro.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au iubit nu mai puțin de trei ani. Până nu demult, păreau unul dintre cele mai solide cupluri. Fizioterapeutul turc și-a părăsit chiar și țara natală și s-a mutat în România de dragul Zânei, pentru care ar fi făcut orice la acel moment. Căsnicia lor a luat însă sfârșit printr-un anunț neașteptat făcut chiar de Andreea Marin: urmează divorțul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.