Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mare legendă a tenisului despre relația Halep-Cahill - A luat această decizie pentru a sta alături de familie

Twitter/ WTA
Simona Halep

Finalul lui 2018 a venit cu un anunţ important din partea Simonei Halep (27 de ani, 2 WTA), care la începutul lunii noiembrie a anunţat că Darren Cahill nu va mai fi anternorul ei şi pentru noul sezon, potrivit mediafax.

Jim Courier e convins că între cei doi nu au existat diferenţe de opinii, ci "ruptura" s-a produs din nevoia australianului de a fi alături de familia sa, aşa cum s-a şi anunţat la nivel oficial.

Citește și: Toți șoferii sunt vizați! Ce se va întâmpla cu polițele RCA

Jim Courier îl cunoaşte extrem de bine pe Darren Cahill. Deşi s-a speculat că ar fi vorba de altceva în ceea ce priveşte despărţirea celor doi, Courier întăreşte ideea lansată de Cahill şi Halep, aceea că australianul avea nevoie să petreacă mai mult timp alături de familie. "Darren a luat această decizie pentru a sta alături de familie, are copii şi vrea să petreacă timp valoros alături de ei, în loc să fie pe drum tot timpul. Nu a fost o problemă cu Simona, asta a spus şi eu îl cred 100% deoarece este o persoană sinceră", a spus Courier, conform Tennis World USA.

4 turnee de Grand Slam a câştigat Courier în carieră (două la Australian Open şi două la Roland Garros).

Simona Halep se va pregăti cu un nou antrenor, de săptămâna viitoare. Este vorba despre Daniel Dobre, care va merge să o ajute pe Simona la turneul de la Miami. Nu va fi, foarte probabil, o colaborare pe termen lung, tehnicianul urmând să o ajute în perioada de tranziţie, până îşi găseşte un tehnician cu "normă întreagă".

N-ar fi prima colaborare dintre cei doi. Simona Halep s-a despărţit de Daniel Dobre în anul 2017, el însoţind-o pe sportiva noastră la turneele la care nu putea participa Darren Cahill.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.