Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mare VEDETĂ a fost CONCEDIATĂ de la X - Factor: E implicată într-un scandal sexual planetar

Gisela Schober/ Getty
asia argento

Asia Argento ar fi fost dată afară din juriul X-Factor Italia! Actrița și regizoarea italiană Asia Argento se pare că a fost dată afată din emisiunea X Factor Italia, după ce a fost făcut public faptul că a plătit o sumă de bani unui tânăr care o acuza de agresiune sexuală, arată Variety

Sky Italia și FremantleMedia Italia au decis să o retragă pe actriță din sesiunile live ale emisiunii care va fi difuzată începând de pe 6 septembrie. În ciuda deciziei producătorilor (neconfirmată încă într-o declarație oficială), Argento va putea să fie văzută în primele episoade ale emisiunii, care au fost deja montate, scrie mediafax.ro.

Citește și: Reacția lui Tăriceanu referitoare la mișcările de stradă. Ce a declarat acesta

Asia Argento şi-a început cariera cinematografică la nouă ani, când a fost distribuită într-un film de Sergio Citti. Relaţia cu tatăl, regizorul Dario Argento, nu a fost niciodată în termeni buni, iar activitatea în faţa camerei a dublat-o, încă de la început, cu experienţe regizorale.

În octombrie 2017 l-a acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de agresiune sexuală, devenind una dintre cele mai vizibile personalităţi din campania #MeToo, care este legată de dezvăluirea cazurilor de abuz sexual. Potrivit actriţei, Weinstein a violat-o la Cannes când aceasta avea 21 de ani. După publicarea dezvăluirilor a afirmat că scandalul i-a adus deservicii, simplificând ceea ce i s-a întâmplat.

Citește și: Schimbare radicală! Toate farmaciile și drogheriile nu vor mai face asta, începând de azi!

Fostul ei partener, celebrul chef Anthony Bourdain, care a ajutat-o pe tot parcursul scandalului, s-a sinucis în luna iunie. În luna august au apărut primele informații că Asia Argento ar fi plătit pentru o înțelegere în afara tribunalului un tânăr care a acuzat-o că l-a agresat sexual înainte să împlinească 18 ani. Tânărul actor Jimmy Bennett susține că actrița l-a agresat sexual în 2013, într-o cameră de hotel din California, când el abia împlinise 17 ani. Principala problemă privind relația sexuală dintre cei doi este că în statul american vârsta minimă pentru consimțământ sexual este 18.

Citește și: Afacerile unei persoane influente din România sunt în pericol. Află de ce .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.