Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mare vedetă de la PRO TV a fost ruptă în bătaie

pro tv

E una dintre cele mai mari vedete de la PRO TV, dar a fost victima unui scandal violent. Actorul Cuzin Toma, alias Firicel din Las Fierbinți, este implicat intr-un dosar de lovire, distrugere si fals in declaratii.

Dupa toate problemele cu banca, amanta sau CREDIDAM-ul, Firicel din Las Fierbinti trebuie iar sa ajunga la tribunal, ca victima intr-un proces de lovire si distrugere, scrie wowbiz.ro. Este vorba despre doi cetateni straini si o romanca, trimisi in judecata pe baza rechizitoriului intocmit de Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 6 cu doar cateva zile in urma.

Citește și: Cele mai CRIMINALE legi de înmormântare: Nu ai mai pomenit așa ceva

"In baza art.346 al 2 Cpp, constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr 10466/P/2014 al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti, privind pe – inculpatul B.O., pentru savarsirea infractiunilor de loviri si alte violente, distrugere, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si instigare la fals in declaratii, (...) – inculpatul B.M.Z. – detinut in alta cauza, pentru savarsirea infractiunilor de favorizarea faptuitorului si fals in declaratii, - inculpata Z.E.A, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la fals in declaratii, conducerea unui automobil fara permis de conducere", se arata in hotararea instantei.

Citește și: Niște doamne! S-au bătut până au ajuns în pielea goală / VIDEO 18+

In acest proces, Toma Cuzin s-a constituit in parte vatamata, cu toate ca nu este foarte clar pana la aceasta data cum a ajuns actorul implicat in acest proces. Cert este ca barbatul care l-ar fi lovit pe Firicel risca de la 6 luni la 5 ani de inchisoare doar pentru aceasta fapta, in conditiile in care partea vatamata a avut nevoie de ingrijiri medicale de cel mult 90 de zile.

Citește și: Noua trăsnaie pentru înmormântări: Piatra funerară în formă de iPhone

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.