Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mare vedetă din sport spune că a cumpărat stațiunea Bansko, din Bulgaria

partie

Fostul mare schior Marc Girardelli a anunţat că este proprietarul staţiunii de schi Bansko din Bulgaria, informează lequipe.fr, relatează News.ro.

"Am cumpărat compania Ulen în 2016. Aparţinea unui fond, de acolo am cumpărat-o", a declarat, într-un interviu acordat postului Nova, sportivul născut în Austria, dar care a reprezentat Luxemburgul în cariera sportivă.

El a precizat că a achiziţionat staţiunea la un preţ "interesant". "Erau multe zgomote negative, creând o atmosferă negativă la Bansko, iar asta a obligat fondul să vândă", a adăugat el, refuzând să ofere alte detalii din motive de confidenţialitate.

Citește și: Comisia Europeană, despre o posibilă OUG de amnistie și grațiere: Problema trebuie abordată prin implementarea recomandărilor din raportul MCV

În vârstă de 55 de ani, Marc Girardelli a câştigat de cinci ori în carieră Cupa Mondială (1985, 1986, 1989, 1991, 1993). În palmaresul său mai figurează patru medalii de aur, patru de argint şi trei de bronz, la Campionatele Mondiale şi două medalii de argint la Jocurile Olimpice de la Albertville din 1992, în probele de slalom uriaş şi super-G.

Bansko a cunoscut din 2000 o dezvoltare intensă, dar controversată. Dezvoltatorii au fost acuzaţi de lipsă de transparenţă în ceea ce priveşte managementul staţiuni şi de faptul că infrastructura a fost construită afectând mediul înconjurător. Din 2008, Bansko găzduieşte etape din Cupa Mondială la schi. În 22 şi 24 februarie 2019, în stadunea bulgară sunt programate trei etape din circuitul masculin, una de combinată, una de slalom uriaş şi alta de slalom superuriaş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.