Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O maşină a intrat într-o ţeavă de gaz din Slobozia, pe care a spart-o; persoanele din imobilele apropiate au fost evacuate

Business24.ro
conducta gaze

Patru echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa au intervenit, joi dimineaţa, după ce un autoturism a avariat o ţeavă de gaz metan pe strada Viilor din municipiul Slobozia, mai multe persoane din imobilele apropiate fiind evacuate preventiv, potrivit Agerpres.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autosanitară SMURD, încadrate cu 17 pompieri, un echipaj SAJ Ialomiţa şi un echipaj al firmei de distribuţie a gazelor naturale. S-au luat măsuri preventive de evacuare a persoanelor din imobilele apropiate, iar curentul electric şi traficul în zona afectată au fost întrerupte", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Ani Cercel.

Citește și: Centrul de carantină pentru suspecţii de coronavirus a fost organizat într-un liceu din Galați

Potrivit sursei citate, în autoturism se aflau doi minori şi un adult, care au fost evaluaţi de paramedici şi de cadrele medicale de la faţa locului, refuzând transportul la spital.

Pompierii asigură măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului până la sistarea totală a scurgerilor de gaze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.