Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O minoră din Piteşti, despre care existau indicii că a fost răpită de pe stradă, găsită de poliţişti în Vâlcea

www.pixabay.com
poliție, polițiști

O minoră de 17 ani din Piteşti, despre care existau indicii că a fost răpită de pe stradă, a fost găsită de poliţişti, vineri, în judeţul Vâlcea, potrivit Agerpres.

"Fata a fost identificată, în colaborare cu poliţiştii din cadrul IPJ Vâlcea. O echipă de la Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti s-a deplasat în judeţul Vâlcea pentru a o prelua, în vederea continuării cercetărilor", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Adolescenta, care a fost văzută ultima dată în timp ce era urcată cu forţa într-un autoturism, fusese dată, joi, în urmărire naţională.

Citește și: Ion Cristoiu prezintă cele 'două instituții care nu s-au lăsat șantajate de regimul Iohannis': 'CCR și Avocatul Poporului'

"În seara zilei de 6 mai, în jurul orei 19,00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută", se preciza într-un comunicat al IPJ Argeş.

Poliţiştii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil.

În acest caz fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.