Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă arestare în afacerea Pogba

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Adama Camara, un apropiat al fotbalistului Paul Pogba, căutat din vara trecută de justiţia franceză în ancheta privind extorcări de fonduri vizându-l pe mijlocaşul echipei JUventus, a fost reţinut duminică şi apoi eliberat condiţionat, au anunţat surse judiciare, citate de AFP, potrivit Agerpres.

Confirmând informaţia din publicaţiile Le Parisien şi JDD, o sursă judiciară a indicat că "un individ vizat de un mandat de arestare emis de judecătorul de instrucţie a fost reţinut" duminică.

El a fost prezentat judecătorului luni şi acesta l-a pus sub acuzare "pentru extorcare de fonduri în bandă organizată comisă cu o armă, sechestrare sau detenţie arbitrară comisă în bandă organizată, participare la o asociaţie criminală, urmată de o eliberare condiţionată", conform surselor judiciare.

Adama Camara a fost plasat în detenţie provizorie, conform surselor, reţinerea sa survenind la sosirea din Dubai.

Fratele unui alt bărbat implicat în acest caz, Boubacar Camara, Adama Camara face parte din grupul de 12 persoane bănuite că au participat la o tentativă de extorcare de fonduri denunţată de fotbalistul lui Juventus.

Paul Pogba, unul din jucătorii cheie ai echipei Franţei la cucerirea titlului mondial în 2018, a fost victima unei tentative de şantaj de mai multe milioane de euro şi se află în centrul unei anchete în Franţa în care apare şi numele fratelui său mai mare, Mathias.

Cazul Pogba a debutat pe reţelele de socializare cu un mesaj al lui Mathias (32 ani), care promitea "mari dezvăluiri" despre fratele său.

În mesajul video transmis în patru limbi (franceză, italiană, engleză şi spaniolă), Mathias Pogba, el însuşi jucător profesionist, anunţa că "lumea întreagă", precum şi Juventus Torino, clubul italian la care fratele său a revenit vara trecută, după o primă trecere între 2012 şi 2016, şi cele şase sezoane la Manchester United, "merită să ştie anumite lucruri pentru a decide în deplină cunoştinţă de cauza dacă el (Paul Pogba) merită cu adevărat admiraţia, respectul, locul în echipa Franţei, dacă este o persoană demnă de încredere".

O anchetă a fost deschisă în Franţa la începutul lunii august şi încredinţată serviciilor de poliţie judiciară.

Conform radio France Info, Paul Pogba a declarat în faţa anchetatorilor de la Oficiul pentru lupta împotriva crimei organizate, că a fost chiar ''atacat de doi prieteni din copilărie şi de doi indivizi cu cagule şi arme de asalt". Aceştia i-ar fi cerut 13 milioane de euro pentru "servicii făcute" şi i-au reproşat că nu i-a ajutat financiar de când a devenit jucător profesionist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.