Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă carte scrisă de Quentin Tarantino, 'Cinema Speculation', va fi publicată în octombrie

humbyvaldes.com
Quentin Tarantino

În aşteptarea filmărilor la al zecelea şi ultimul său film, Quentin Tarantino va publica în această toamnă în Statele Unite o nouă carte, "Cinema Speculation". Regizorul a scris de mai mulţi ani această lucrare care va fi o poveste a cinema-ului american din anii 1970. Un cinema care l-a inspirat mult în realizarea propriilor filme, conform news.ro.

Potrivit unui sinopsis dezvăluit de editorul său, Quentin Tarantino şi-a organizat cartea "în jurul filmelor americane importante ale deceniului, pe care le-a descoperit pe când era adolescent". "Această carte este pe cât de riguroasă din punct de vedere intelectual şi de plină de satisfacţii, pe atât de palpitant şi de veselă", scrie BFM TV.

"Combinând recenzii de film, reflecţii teoretice despre cinema, reportaje şi jurnal, [cartea] este scrisă cu stilul atât de cunoscut al lui Quentin Tarantino şi oferă punctul de vedere despre cinema al unuia dintre cei mai mari stilişti ai săi”, completează textul de prezentare al editurii.

Quentin Tarantino a lansat un roman al filmului său "Once Upon a Time... in Hollywood" anul trecut. Regizorul, care trebuie să-şi încheie cariera după un al zecelea lungmetraj, a declarat mereu că se va dedica apoi scrisului. "Cinema Speculation" nu are încă o dată de lansare în Franţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.