Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă decizie zguduie piața crypto: Cunoscuta platformă Kraken își oprește toate operațiunile din Japonia

bancomat cryptomonede

Platforma de traanzacționare a criptomonedelor Kraken, cu sediul în SUA, a declarat miercuri că își va înceta luna viitoare operațiunile în Japonia, invocând condițiile actuale de piață din această țară și o piață criptografică slabă la nivel global, scrie Reuters. Kraken se va radia de la Agenția pentru Servicii Financiare (JFSA) începând cu 31 ianuarie, dată până la care clienții vor trebui să-și retragă deținerile, a precizat compania într-un comunicat.

Kraken a precizat că este complet finanțată pentru a se asigura că toți clienții afectați își vor putea retrage activele în timp util. Luna trecută, Kraken a declarat că își va reduce forța de muncă cu 30%, adică aproximativ 1.100 de angajați, deoarece condițiile dificile de pe piață au afectat cererea de active digitale.

Bitcoin, cea mai importantă criptomonedă, a pierdut 60% din valoarea sa în acest an, în timp ce piața criptografică mai largă s-a redus cu 1.400 de miliarde de dolari, strivită de prăbușirea imperiului FTX al lui Sam Bankman-Fried, a Celsius și a presupuselor "monede stabile" terraUSD și Luna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.